TeqNow

Basiscursus - Leer je eigen dashboard maken

Basiscursus - Leer je eigen dashboard maken

Agenda

Datum: 21-6-2024 9:30 - 16:30 Export event

Registreren is niet meer mogelijk.

Wanneer deze cursus vol is, kun je misschien nog aanmelden voor een cursus in een andere regio. Stuur bij interesse vooral een mail naar info@teqnow.nl want we zijn vanwege de grote belangstelling ook aan het kijken of we de cursus vaker (in de regio) aan kunnen bieden.  

Je werkt met een ERP maar hebt het gevoel dat je meer informatie in het systeem stopt dan je er uit haalt. Je maakt weliswaar pakbonnen en facturen, maar je mist real-time overzicht van je data. Je wilt geen lange lijsten en tabellen, maar inzicht waarmee je beter beslissingen zou kunnen nemen. Hoe je ervoor staat en of die order nou wel of niet interessant voor je is. Ook Excel biedt je onvoldoende mogelijkheden. Kortom, je bent toe aan de volgende digitaliseringsstap.    

Wat gaan we behandelen?
In deze ééndaagse cursus leer je hoe je met data uit je ERP systeem je eigen dashboard kunt maken in Power BI. Je leert hoe je data uit bronnen kunt halen, de data relationeel maakt en visuals bouwt. De eerste bedrijfsprocessen die aan bod komen zijn de orderintake en het facturatieproces. 

Voor wie is deze cursus bedoeld?
De training is gericht op mensen in de maakindustrie. De trainingsdata die gebruikt wordt is afkomstig uit het ERP pakket Ridder iQ. Voor deelnemers die met andere ERP-pakketten werken, wordt een extra dag(deel) aangeboden waarin ze leren hoe ze de data uit hun eigen ERP kunnen halen. 

Datum, tijd, locatie:
Datum        : vrijdag 21 juni 2024
Aanvang    : 09.30 uur (vanaf 09.00 inloop)
Einde           : 16.30 uur
Locatie        : Koninklijke Metaalunie - Teqnow, Einsteinbaan 1, 3439 NJ  Nieuwegein.

Aanmelden:
De basiscursus gaat van start bij voldoende deelnemers. Het minimaal aantal deelnemers is 5 en het maximaal aantal deelnemers is 10, zodat er voldoende ruimte is voor interactie. Aanmeldingen worden bevestigd in volgorde van binnenkomst. Reserveer dus snel je plaats als je erbij wilt zijn.

Kosten en voorwaarden
De kosten voor deze basis cursus bedragen € 320,-  ex btw per persoon voor Teqnow deelnemers. Je kunt tot één week van  tevoren annuleren zonder kosten. Daarna is wel vervanging mogelijk maar geen restitutie van het cursusgeld.

Bedrijven die zijn aangesloten bij het OOM kunnen een tegemoetkoming ontvangen in scholingskosten via de regeling de ‘Persoonlijke Trainingstoelage’. Het OOM vergoedt dan tot 50% van de kosten. Let wel even op de voorwaarden. Zie de informatie hierover op de website van OOM.

Een lunch en het cursusmateriaal zijn in de prijs inbegrepen.

De cursus staat open voor deelnemers van Teqnow. Het deelnemerschap van Teqnow is voor leden van Koninklijke Metaalunie gratis. Is jouw bedrijf geen lid van Koninklijke Metaalunie dan kun je alsnog deelnemer worden van Teqnow. De jaarlijkse bijdrage is dan  €250,-  ex btw. Je krijgt dan ook toegang tot het complete palet aan kennis en dienstverlening van Teqnow. Zie www.teqnow.nl.

Meer informatie:
Voor meer informatie over deze cursus kun je bellen met Mariëlle Vermunt, adviseur Teqnow tel.nr. 06-51379458 of een e-mail sturen naar info@teqnow.nl. 

Basiscursus - Leer je eigen dashboard maken

Datum: 21-6-2024 9:30 - 16:30

Please login or register to post comments.

soap2day