TeqNow

Kennismatch

 

Als mkb ondernemer ben je altijd bezig om te kijken hoe zaken beter en effectiever kunnen. Vaak zoek je het zelf uit, maar met wat hulp van buitenaf kun je soms sneller, eerder en met minder risico vooruit. Je zoekt iemand die jouw taal spreekt en die je niet eerst alles hoeft uit te leggen, maar je direct verder kan helpen. 

Op veel gebieden kennen wij zulke mensen, partijen waar we goede ervaringen mee hebben en waar we jou met een gerust hart aan toe durven te vertrouwen. 
Hoe het werkt:
Teqnow heeft een database en aan de hand van jouw situatie en uitdaging zoeken wij de beste match met de expert die jij nodig hebt. De kennisexperts zijn bijvoorbeeld afkomstig uit de advieswereld, kennisinstellingen, opleidingen of (regionale) innovatiestimuleringsprogramma’s. Soms zijn er interessante subsidiemogelijkheden van toepassing.   

Wil je jouw uitdaging direct aan ons voorleggen: 
- telefonisch: (030) 605 33 44
- per e-mail: info@teqnow.nl
- door middel van onderstaand contactformulier

Kennismatch is kosteloos beschikbaar voor Teqnow deelnemers. Metaalunieleden kunnen zich gratis aanmelden als deelnemer van Teqnow. 

Wanneer je een verzoek aan ons voorlegt, geef je ons toestemming jouw (persoons)gegevens te gebruiken. We gaan uiteraard zorgvuldig om met verstrekte gegevens, meer informatie en hoe we dat doen, vind je in onze privacyverklaring


Jouw uitdaging

soap2day